Tandarts | 8-16u

Op zoek naar een praktijk waar jij je als Tandarts verder kunt ontwikkelen in een hecht en gezellig team in Meppel? Solliciteer dan nu! Tandarts Meppel is op zoek naar een tandarts voor 1 tot 2 dagen per week.

Hoe ziet onze praktijk eruit?

Onze gezellige en ruim opgezette praktijk heeft een team van 3 tandartsen, 1 implantoloog, 3 mondhygiënistes, 1tandtechnieker, 3 preventie assistentes, 3 tandartsassistentes, 2 receptionistes en een Praktijkmanager die zich met hart en ziel inzetten. De praktijk heeft 6 ruime behandelkamers met veel daglicht, 1 röntgen kamer en een sterilisatieruimte. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken.

Wat neem jij mee?

Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn kwaliteiten die bij jou bekend zijn. Daarnaast krijg jij energie van tevreden patiënten. Wij zijn op zoek naar een tandarts met een Master Tandheelkunde, BIG-registratie, een goede beheersing van de Nederlandse taal en tevens kan je de kalmte behouden in stressvolle situaties. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct en ga een mooie en leerzame tijd tegemoet.

Wat bieden wij?

Mensen maken het verschil in onze organisatie. Iedereen heeft iets unieks om bij te dragen. Maar het is samenwerking en communicatie dat deze talenten kracht geeft. We bouwen daarom continu aan een open cultuur die is gestoeld op vertrouwen en een hands-on mentaliteit.

  •  8 tot 16 uur per week. (vrijdag/andere dag in overleg).
  • Je maakt gebruik van A-merk materialen
  •  Ondersteuning vanuit de serviceorganisatie zodat je optimaal je tijd kan besteden aan de patiënten
  •  Goed gevulde en gevarieerde agenda
  • Mogelijkheid om op 2 kamers te werken
  • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving

 

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@denteam.nl t.a.v. Natasja Henkens.

Stuur ons een bericht